0
Košarka

RAZOČARAN: Karmelo Entoni: Ja sam najpotcenjenija zvezda u NBA

Objavljeno: 30.09.14 u 09:48

NBA superstar Karmelo Etnoni, tokom ovog leta odlučio je da obnovi ugovor sa ekipom Njujork Niksa i da i u narednih pet sezona ostane u Medison Skver Gardenu.

Karmelo Entoni

Neposredno pred start priprema u Medisonu je održana i prva zvanična konferencija za medije kojom se najavljuje početak nove sezone, a Enotni je na njoj govorio o tome kako nije dovoljno cenjen u stručnim krugovima.

– Ostao sam letos u Njujorku jer sa ovom ekipom imam mnogo nedovršenog posla. Iskren da budem, meni bi bilo jako teško da napustim klub nakon što sam svojevremeno vršio ogroman pritisak na upravu Denvera da me trejduje u Njujork – počeo je Karmelo Entoni piše www.nbaserbia.com.

Ovaj momak ne krije da je imao boljih ponuda na drugim mestima:

– Neću izmišljati priče. Mogao sam da napustim Nikse. Zapravo, imao sam i boljih ponuda. Da sam otišao, verovatno bih i bio u boljoj situaciji da pobeđujem. Ipak, neke stvari čovek ne može da uradi olako – smatra Entoni.

On je uveren da se katastrofa iz prošle sezone neće ponoviti i u ovoj koja treba da počne:

– Verujem da ćemo ući u plej-of. Ovo možda nije najjači tim Niksa ikada, ali verujem da je dovoljno kvalitetan za post sezonu. Uveren sam da ćemo igrati u plej-ofu. Ne bih želeo da osetim bol koji sam osetio prošle godine kada nismo uspeli da dođemo do plej-ofa – jasan je Melo.

On se, potom, požalio na svoj status u krugu NBA analitičara:

– Moja uloga u ovoj ligi, izgleda, nije shvaćena ozbiljno. Ja sam sigurno najpotcenjeniji superstar u ovoj ligi. Ipak, meni je najvažnije da Fil Džekson i Derik Fišer znaju ko sam ja i koliko mogu. Dorastao sam svim izazovima, imam odgovore na ta pitanja – rekao je Entoni.

On je podvukao da je spreman da bude strpljiv sa ovim timom Njujorka do određene mere:

– Da li sam spreman da pokažem strpljenje? Odgovor je – da spreman sam. A koliko sam spreman da budem strpljiv, do u ovom trenutku ne mogu da kažem. Ipak, želim da reskiram, spreman sam da sačekam našu šansu u ovom klubu – podvukao je jedan od najboljih ofanzivnih igrača današnjice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter