0
Domaći fudbal

RAJKOVIĆ ISKREN: I Bajko je zaslužan za moj napredak!

Objavljeno: 30.09.14 u 18:16

Mladi golman Crvene zvezde Predrag Rajković (18) nesavladan je već  sedam kola. Polako se približava rekordu koji drži Zvonko Milojević, koji gol nije primio 896 minuta. Interesantno, bilo je to u sezoni 1994/95, kada se rodio Rajković.

predrag-rajkovic-izjava

Od početka ove sezone trener Nenad Laltović ti je ukazao šansu i postavio te za prvog golmana. Koliko ti je pomoglo stasavanje uz Bobana Bajkovića prošle godine?

– Mnogo, zaista mnogo! Bajko je jedan od najboljih golmana koje je Zvezda ikada imala. Od njega se uči mnogo, nadam se da se vidi u mojim odbranama da sam napredovao. A ako je tako – za to je i Bajko zaslužan – kaže Predrag.

 Kako gledaš na Kahrimana? Kao na konkurenciju ili kao na starijeg i iskusnijeg saigrača od koga možeš da naučiš?

– I jedno i drugo. On je pre svega stariji kolega, koji ima stotine utakmica u rukavicama i naravno da može mnogo toga da pokaže. Ujedno mi je njegov kvalitet motiv više da se borim za prvu postavu – rekao je Rajković za nedeljnik Super Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter