0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OHRABRENJE! Nikolić najavio oporavak povređenih i ratničku igru u Grčkoj

Objavljeno: 30.09.14 u 15:02

Trener Partizana Marko Nikolić najavio je veliku borbu, ratničku utakmicu i pobedu njegove ekipe u Grčkoj protiv ekipe Asterasa u Ligi Evrope.  

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Partizan je u prvom kolu LE remizirao 0:0 sa Totenhemom, dok je Asteras igra 1:1 sa Bešiktašem u Istanbulu. 

– Igru formiraju na strancima, uglavnom Argentincima, imaju kvalitet i uzuzetno su agresivni. Mi smo u dobrom ritmu, nećemo da se zadovoljavamo malim stvarima, iz skromnosti i u miru idemo u Grčku da igramo dobar fudbal i ostvarimo povoljan rezultat. Nikad kao do sada moramo da dobijamo ničije lopte, Asteras „ratuje“ svih 90 minuta i čeka svoju šansu. Pokušaćemo da se „potučemo“ sa njima na terenu. Ako ne verujemo u velike ciljeve, ne možemo ni da ih ostvarimo – rekao je Nikolić.  

On se takođe osvrnuo na kadrovske probleme u ekipi, pošto je pod znakom pitanja nekoliko igrača. 

– Nikola Drinčić ima sličnu povredu kao Nejmar na Mundijalu, samo blažeg inteziteta. Juče je odradio kvalitetan trening, ali ne sa ekipom, već individualno i očekujem ga u avionu za Grčku. Vladimir Volkov je juče prvi put trenirao sa timom, dok je Branko Ilić imao problem sa virusom, ali kod njega je već danas bolja situacija – naglasio je Nikolić, koji sigurno neće moći da računa na suspendovanog Škuletića i povređenog Brašanca.

Trener crno-belih se za kraj osvrnuo na Nikolu Vujadinovića, koji već neko vreme trenira sa Partizanom.

– On trenira sa nama, imamo kvalitetan odnos, ako su njegove dobre izjave o Partizanu pokazatelj da možemo da napravimo saradnju, onda ću biti srećan – zaključio je Nikolić.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter