0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE TEŠKO BITI FIN: I izvinjenje i poziv na gostoprimstvo!

Objavljeno: 30.09.14 u 16:44

Prozvan je i odazvao se pozivu da se izvini… Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić izvinio se fudbalskom klubu Žagubica, zato što ga je pomenuo u negativnom kontekstu.

zvezdan-terzic

– Duboko se izvinjavam fudbalskom klubu iz Žagubice zbog pogrešno shvaćene komparacije koja je izrečena žargonski. Nisam imao nameru bilo koga da potcenim i ovom prilikom pozivam ljude iz FK Žagubica da nas posete na Marakani i kroz razgovor uspostavimo prijateljske odnose – rekao je Terzić Tanjugu.

Ranije danas zamenik predsednika opštine Žagubica Ljubiša Jovkić zatražio je izvinjenje od Terzića jer je u intervjuu Tanjugu u negativnom kontekstu pominjao to mesto, kada je komentarisao suđenje Crvenoj zvezdi protiv Napretka u Kruševcu.

– One greške na meču protiv Napretka su instruisane. Sviran je nepostojeći penal za domaćina, dok tri za nas nisu. Sudijskih grešaka uvek ima i biće ih, ali da četiri sporne situacije budu na štetu Zvezde nema smisla. Mi nismo Žaugubica, a to se nije desilo u poslednjih 50 godina – rekao je tada Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter