0
Domaći fudbal

NAJBOLJI FUDBALER ASTERASA: Partizan poštujemo, ali ga se ne plašimo

Objavljeno: 30.09.14 u 21:30

Fudbaleri Asterasa dobro su startovali u Ligi Evrope, pošto su u Istanbulu protiv Bešiktaša izborili remi, a sada im je ceilj da u četvrtak savladaju Partizan pred svojim navijačima.

Liga Evrope

– Biće to posebna utakmica, prvi u istoriji evropski duel na našem stadionu. To je za nas posebno iskustvo. Očekuje nas utakmica kao i svaka druga u Evropi. Videlo se to u meču sa Bešiktašom. Imamo iste ciljeve kao i u tom duelu, a verujem da uz koncentraciju i naporan rad možemo da napustimo teren kao pobednici – rekao je najbolji fudbaler Asterasa Zisopulos za Sport 24.

On je istakao da je Partizan jak protivnik, klub sa velikom istorijom.

– Partizan je veliki tim sa ogromnom istorijom. Kao i svi ostali u grupi i crno-beli žele da naprave nešto u Evropi. Imaju Srbi dobar tim i očekujem utakmicu sa puno uzbuđenja. Sve što nam trener Staikos Vergetis bude rekao moraćemo da ispoštujemo, jer ako to uradimo nemamo čega da se plašimo. Poštujemo sve, ali ne strahujemo ni od koga. Hoćemo i da nas navijači nose, oni će biti uz nas ceo meč. Voleo bih da na kraju slavimo zajedno veliku pobedu – jasan je Zisopulos.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter