0
Evrokupovi

LŠ: Bledi Bajern iz penala srušio hrabri CSKA (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.14 u 19:53

Fudbaleri Bajern Minhena pobedili su u Moskvi ekipu CSKA rezultatom 0:1 (0:1) u prvom današnjem meču drugog kola Lige šampiona.

Liga-sampiona-640x352

Ključni trenutak na utakmici dogodio se u 22. minutu kada je Fernandes oborio Gecea, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Tomas Miler. 

Bajern nije pokazao mnogo na ovoj utakmici, iako su gosti imali još nekoliko solidnih prilika, ali samo jednu stopostotnu kada je Miler izašao sam na Akinfejeva, ali se spetljao i lopta je završila u korneru.

CSKA je bio dostojan rival na terenu, naročito u prvom poluvremenu, kada su domaći imali tri odlične prilike. Najbliži golu bio je Musa kada je izašao sam na Nojera, ali je sjajni golman zaustavio njegov udarac. U nastavku iste akcije lopta je došla do Zorana Tošića koji je šutirao daleko preko gola.

Srpski reprezentativac Zoran Tošić igrao je do 78. minuta kada ga je zamenio Jefrimov.

Bajern posle dva kola ima maksimalnih šest bodova, dok je CSKA bez bodova. u drugom meču ove grupe večeras se sastaju Mančester siti i Roma.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter