0
Košarka

KK PARTIZAN DEMANTUJE: Klubu nije skinuta suspenzija BAT-a!

Objavljeno: 30.09.14 u 16:09

Tokom dana se pronela inforamacija da je Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) skinuo Partizanu suspenziju i da šampiona Srbije može da registruje igrače. Međutim, vest je netačna, pa je klub morao da reaguje.

PARTIZAN-ARMANI_08

– Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u medijima KK Partizan NIS je u obavezi da reaguje. Klubu iz Humske nije skinut BAT i ta vest nije saopštena na zvaničnom sajtu FIBA.

Srpskom šampionu je 1. septembra 2014. godine saopšteno od strane svetske košarkaške organizacije da ima rok od dva meseca da reši poznatu situaciju koja je vezana za bivšeg igrača kluba Jaku Klobučara. BAT je na snazi od tog trenutka, ali zbog roka od dva meseca koji je dat od strane FIBA, ime Partizana NIS se ne nalazi na zvaničnom sajtu organizacije u okviru liste klubova koji imaju zabranu registracije igrača. Po isteku predviđenog roka, ukoliko ne dođe do rešenja između kluba i Klobučara, FIBA će uvrstiti Partizan na pomenutu listu.

Uprava kluba čini sve da skine BAT i na taj način nesmetano počne sezonu, registruje igrače koji su već potpisali ugovore sa klubom i dovede nova pojačanja – navodi se u saopštenju KK Partizan NIS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter