0
Evrokupovi

BISER SPREMAN DA ZASIJA: Andrija Živković: U Grčku idemo po pobedu

Objavljeno: 30.09.14 u 11:07

Ekipa Partizana nije uspela da se plasira u Ligu šampiona, ali Parni valjak beleži jedan od najboljih početaka sezone u istoriji. Četa Marka Nikolića ne zna za poraz na svim frontovima, a naredna prepreka biće u Ligi Evrope.

andrija-zivkovic-1378152658-360525

Kao što je poznato, crno-beli će u četvrtak od 21:05 igrati meč grupe C Lige Evrope sa grčkim Asterasom. Jedan od najmlađih i najtalentovanijih igrača Partizana Andrija Živković najavljuje da će on i njegovi saigrači jurišati na ceo plen:

– Zadovoljni smo rezultatima na početku sezone, ali ne pada nam na pamet da se zaustavimo. Idemo u Grčku po pobedu – kaže Andrija Živković, prenosi Sportski žurnal.

On je dodao da je svestan snage rivala:

–  Asteras je jak tim, ali mi smo odlični kao kolektiv, važno je samo da pobeđujemo. Imamo dobre igrače. Svi su kadri da zatresu mrežu. Dobro igram, nedostaje gol. Samo još taj segment igre fali… Ali, biće i to – ističe Živković koji ne krije da bi voleo da zatrese mrežu upravo na narednom meču crno-belih u Ligi Evrope,

Na pitanje da li bi igrači Parnog valjka oberučke prihvatili bod na susretru s grčkim timom, Živković odmahuje glavom:

– Ne razmišljamo tako. Ponavljam, u mislima nam je pobeda – jasan je Andrija Živković. Na pitanje da li Partizan ima snage da prezimi u Evropi, ovaj momak je konstatovao da bi to „bilo mnogo lepo“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter