1
Fudbal

FOTO:www.futbolistasaxem.com

ZVEZDIN ‘VARKOS’: Nije zadivio beogradsku, ali jeste brazilsku Marakanu! (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 29.09.14 u 13:40

Bivši napadač Crvene zvezde, a sada jedan od najboljih strelaca brazilske Serije A, Ernan Barkos postigao je oba gola u pobedi Gremija nad Botafogom 2:0 na Marakani u Rio de Žaneiru.

FOTO:www.futbolistasaxem.com
FOTO:www.futbolistasaxem.com

Argentinac je prvi pogodak postigao u 50. minutu, kada je dobio perfektan pas na peterac od strane veterana Ze Roberta, a onda rutinski loptu samo zakucao u mrežu.

Drugi gol Barkos je postigao u 78. minutu kada je dubinsku loptu iza leđa odbrane Botafoga poslao Bastos, domaća ekipa nije postavila dobru ofsajd zamku, a napadač Gremija je ponovo reagovao u stilu najvećih fudbalskih zvezda i postavio konačnih 2:0.

Tim iz Porto Alegrea se trenutno nalazi na petom mestu Serije A sa 43 osvojena boda, a Barkos je trenutno drugi na listi strelaca sa 11 golova, jednim manje od vodećeg Morena iz Kruzeira.

Da li Zvezda ima jači ili slabiji tim nego prošle sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je neozbiljno.Snimak prikazuje da se ovde igra sporiji fudbal odnašeg.Nije ni čudo da su ih nemci onako pocepali.Mogli su i 15 da im daju da se nisu sažalili

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter