0
Domaći fudbal

FSS: Karadžić poziva na skupštinsku debatu

Objavljeno: 29.09.14 u 20:07

Četvrta redovna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije XXIV saziva biće održana u sredu, 8. oktobra 2014. godine. Sednica najvišeg tela naše fudbalske organizacije počeće u 16.30 sati u prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi.

Fss-Srara-pazova-900x500

Tim povodom predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić je izjavio:

– Na osnovu ovlašćenja koje mi kao predsedniku organizacije daje najviši pravni akt FSS, a reč je o članu 41 Statuta Fudbalskog saveza Srbije, uz konsultacije sa rukovodstvima regionalnih saveza i članovima Odbora za hitna pitanja, odlučio sam da sazovem Četvrtu redovnu sednicu Skupštine. Tom prilikom, razgovaraćemo i odlučivaćemo o svim aktuelnim i važnim pitanjima iz srpskog fudbala. Poseban akcenat posvetićemo činjenici da naša „A“ reprezentacija počinje kvalifikacioni ciklus ka Prvenstvu Evrope 2016. u Francuskoj, kao i ostalim selekcijama koje se nalaze u jeku takmičenja. Kao i uvek, smatram da je sednica najvišeg tela organizacije – Skupštine FS Srbije, jedino i pravo mesto za otvorenu diskusiju, razmenu mišljenja i odlučivanje po svim važnim pitanjima. U tom cilju, pozivam sve članove Skupštine FS Srbije da aktivno uzmu učešće na narednoj sednici i time doprinesu podizanju kvaliteta svakog segmenta naše organizacije i fudbala uopšte.

Dnevni red predstojeće sednice Skupštine FSS biće dostavljen svim članovima uz poziv u za to predviđenom zakonskom roku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter