2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga zaratila sa ‘pravom’ Zvezdom: Niste više veliki

Objavljeno: 29.09.14 u 09:21

Tokom prethodnih dana, trener Crvene zvezde iz Ljutice Bogdana, Nenand Lalatović, govoreći o „težini nošenja dresa“ i tom prilikom je u pežorativu je govorio u Crvenoj zvezdi iz Malog Mokrog Luga.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovaka vrazvoj događaja nimalo se nije svideo ovom klubu koji se nalazi na marginama srpskog fudbala budući da nikada nisu bili na velikoj Superligaškoj sceni. Ipak, reagovali su saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– U poslednje vreme gospoda iz „velike” Zvezde spominju našu malu Zvezdu u negativnom kontekstu i poručuju da nisu oni Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga. Gospodo draga iz „velike” Zvezde, kako stvari stoje i kako se odvijaju trenutno mi ispadamo velika Crvena zvezda, a vi mala. Nekada smo i mi nezadovoljni i sudijskim odlukama i savezom, pa ćutimo i radimo dalje i ne tražimo krivca okolo, nego prvo preispitamo sebe.

U vreme kad je Crvena zvezda bila veliki klub, imali smo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Igrači velike Crvene zvezde dolazili su na kaljenje u našu malu Crvenu zvezdu, poznat je primer Bojana Isailovića. Deca naše male Crvene zvezde bila su kapiteni njihovih mlađih selekcija: Miloš Stojčev, Marko Nikolić…

Igrali smo prijateljske utakmice i na Marakani i na našem malom „Hajberiju”, tada je Crvena zvezda bila veliki klub, ali vremena su se promenila. Funkcionišemo na amaterskoj bazi, snalazimo se kako znamo i umemo i nikom ništa ne dugujemo. Gledamo samo u svoje dvorište. Gospodo iz velike Crvene zvezde, postanite opet veliki, pa da ponovo napravimo sportsko–tehničku saradnju. Možda vam se i svidi neki naš igrač. Imamo i mi, verujte, potencijal – stoji u saopštenju Crvene zvezde iz MML.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter