1
Evrokupovi

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UPOZORAVA PARTIZAN: Grčka liga je kvalitetnija nego što se misli, Asteras je opasan

Objavljeno: 29.09.14 u 10:41

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, Luka Milunović, tokom ovog leta preselio se u Grčku ligu u kojoj brani boje Platanijasa. Samo pukim spletom okolnosti, Milunović je, po dolasku u ovu ligu, sa svojim klubom imao prilike da odmeri snage sa narednim protivnikom Partizana u Ligi Evrope, grčkim Asterasom.

luka-milunovic

Rođeni Zvezdarac, kako sam kaže, prijatno se iznenadio kvalitetom Grčke lige i upozorava igrače crno-belih da moraju da budu maksimalno oprezni:

– Asteras je snažna, čvrsta ekipa, a kvalitet su demonstrirali i protiv nas. Disciplinovani su, brzi… Imaju opasne igrače po boku i u napadu, ali ne bih o imenima. Generalno, grčka liga je kvalitetnija nego što se kod nas misli, u to sam se uverio, tako da je oprez uvek neophodan – rekao je Milunović, prenosi Sportski žurnal.

On je, ipak, uveren da srpski vicešampion nije autsajder u ovom duelu i da će na tom meču imati šta da traži:

– Partitzan ima dobre šanse, ali ako budu maksimalno disciplinovani, kao i rival. Crno–beli su protiv Totenhema igrali bez golova, a ako su odoleli Englezima, verujem da će se držati i protiv Asterasa. Gledaću utakmicu, obzirom da znam kako igraju obe ekipe verujem da će biti lepa za oko. Oba tima će, verovatno, u meč ući oprezno, ali ne verujem da će to uticati na kvalitet igre – podvukao je Luka Milunović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Da si barem gledao Partizan i Totenhem znao bi da je Totenhem imao jedan sut ka golu i da je Totenhem odoleo pritisku Partizana 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter