0
Košarka

FOTO: kss.rs

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Želeo sam samo da vratim srpskoj košarci stari sjaj

Objavljeno: 29.09.14 u 14:15

Košarkaška reprezentacija Srbije okitila se srebrnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Španiji, a jedan od najzaslužnijih za sjajan rezultat bio je selektor „orlova“ Aleksandar Đorđević.

FOTO: kss.rs
FOTO: kss.rs

– Trebalo je upoznati ceo tim i svakog igrača kako bih mogao svakome da pronađem žicu, da bi ta žica svirala najlepšu muziku. Veoma je važno i stvaranje iskrenih i dubokih prijateljstava koja se potvrđuju pogotovo kada nastupe teški momenti, jer se tada okrećemo i oslanjamo jedni na druge – istakao je Sale nacionale.

Đorđević je takođe rekao da je njegov primarni cilj bio da srpskoj košarci vrati stari sjaj.

– Moja najveća želja je bila da domaćoj košarci vratimo nekadašnji sjaj kroz, ne samo dobru igru, već i način ponašanja na i van terena, snažnu volju, međusobno poštovanje, jak timski duh, pristojnost i pozitivne vrednosti, jer jedino na taj način možemo da pokažemo zašto je košarka elitni sport elitnih ljudi – iskern je bio Đorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter