0
Evropske lige

Janković posle poraza od Rome: Zaslužili smo bolji rezultat

Objavljeno: 28.09.14 u 15:28

Fudbaleri Verone doživeli su prvi poraz ove sezone u Seriji A. Posle dva trijumfa i dva remija, oni su izgubili na gostovanju na Olimpiku od Rome sa 2:0. „Vučica“ je na taj način zadržala maksimalan učinak posle pet odigranih kola sa 15 osvojenih bodova i gol – razlikom od 9:1.

Jankovic_Verona

Fudbaleri Verona trenutno zauzimaju odličnu šestu poziciju na tabeli i igraju vrlo dobar fudbal, čemu je veoma zaslužan i srpski internacionalac Boško Janković, koji je na terenu u utakmici sa Romom proveo 83. minuta. On je istakao da žali za propuštenim prilikama u italijanskoj prestonici.

Igrali smo dobro i imali smo nekoliko prilika da dođemo do pozitivnog rezultata. Zaslužili smo bolji rezultat. Nesrećno smo primili dva gola iz velike udaljenosti i to tek u poslednjih 15 minuta susreta.  Ipak, smatram da je ovo sve u svemu bio jedan pozitivan test za nas, uprkos krajnjem ishodu meča – kaže Janković.

Srpski fudbaler se ovom prilikom posebno osvrnuo i na dva velika imena koja su došla u Veronu ovog leta, Meksikanca Rafu Markeza, nekadašnjeg člana Barselone, kao i Argentinca Havijera Saviolu, bivšeg igrača klubova kao što su River Plejt, Barselona, Real Madrid, Benfika i Olimpijakos.

– Markez je doneo mnogo sigurnosti u odbrani, veoma je iskusan i bitan za ovaj tim. Saviola je odigrao samo jednu utakmicu do sad, ali ono što pokazuje na treningu govori da nije slučajnost to što je igrao u nekim najvećim klubovima na svetu – rekao je Janković.

Priliku da se vrati na pobednički put, Verona će imati narednog vikenda protiv poslednjeplasiranog Kaljarija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter