0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HENDIKEP: Partizan bez ključnog igrača napada Asteras!

Objavljeno: 28.09.14 u 11:00

Fudbaleri Partizana najverovatnije će, znatno oslabljeni, da putuju na meč drugog kola Lige Evrope sa grčkim Asterasom, pošto se na povredu žali jedan od najvažnih igrača crno-belih, Nikola Drinčić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Drinčić se povredio na utakmici sa Radničkim 1923, kada je dobio dva udarca u donji deo kičme i nakon toga je odmah zatrašio od Marka Nikolića da izvrši promenu koja je potom i usledila.

Crnogorski defanzivni igrač sredine terena od tog trenutka nije u trenažnom procesu, a da je situacija sa ovim momkom ozbiljna potvrđuje i doktor crno-belih Ilija Rosić.

– Istina je, Nikola Drinčić ne trenira, jer još nismo rešili problem povrede koju je zaradio u Kragujevcu. Dobio je za kratko vreme dva jaka udarca u trtični deo kičme i zato je zamenjen, a trenutno je podvrgnut terapijama. Povreda te vrste nije opasna, ali je izuzetno bolna i ne dozvoljava fudbaleru da normalno radi, trenira. Nikola se oporavlja, ali je, već sada mogu da kažem, neizvesno da li će on biti spreman i za utakmicu u Grčkoj protiv Asterasa, kao i za onu u Lučanima – naveo je dokor Partizana Ilija Rosić.

Ovaj lekar je potvrdio i da će Miloš Ostojić morati na pod nož hirurga zbog naprsnuća potkolenične kosti, koju je zaradio bez kontakta. Ostojić u ponedeljak odlazi putem u Tursku, gde će mu pomoći stručnjaci sa klinike „Ažibadem„.

– Operacija će biti obavljena u toku naredne nedelje, pa očekujemo da Miloš za mesec dana polako počne da se vraća u ritam i treninge – dodao je Rosić.

Duel Asterasa i Partizana na repertoaru je u četvrtak od 21:05.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter