0
Košarka

CENI POREKLO: Greg Popovič: Saša Obradović bi mogao da radi u NBA

Objavljeno: 28.09.14 u 10:02

Trener koji je ekipi San Antonio Sparsa doneo čak pet šampionskih titula, jedinih pet u klupskoj istoriji, Greg Popovič javno je pohvalio rad Saše Obradovića, šefa struke Albe, za koga veruje da bi mogao da radi u NBA ligi.

Gregg-Popovich-sideline

Popovič, kao što je poznato, izuzetno ceni srpske korene i redovno prati dešavanja iz sveta košarke, pa je za nemačke medije čak smelo kazao da bi sprski stručnjak Saša Obradović mogao bez većih problema da radi u NBA ligi.

– Znam za Obradovića. Pratim njegove rezultate, on je jedan od najboljih evropskih trenera. Ljudi poput njega definitivno bi mogli da nastave karijeru u jednom od NBA timova, tu nemam nikakvu dilemu – rekao je Popovič.

Kao što je poznato, popularni „Pop“ izuzetno voli igrače koji dolaze van američkog kontineta:

– Evropski igrači su unapredili američku košarku svojom nesebičnošću u igri i nekim kretnjama. To su detalji koje Amerikanci mogu da uče od Evropljana – podvukao je Popovič.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter