0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPEKTAKL: Zvezda 10. oktobra gostuje u Banjaluci

Objavljeno: 27.09.14 u 16:10

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke potvrdio je danas da će šampion Srbije Crvena zvezda 10. oktobra gostovati u prestonici Republike Srpske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Utakmica će se odigrati na Gradskom stadionu, a predsednik Banjalučana Draško Ilić najavljuje spektakl.

– U organizacionom smislu sve smo preduzeli da ovaj spektakl protekne u najboljem redu. Ovo će biti sportska priča i oba trenera će izvesti najbolje moguće sastave sa kojima raspolažu, a interesovanje je veliko ovoga trenutka, tako da se bojimo da će Gradski stadion biti premali da primi sve gledaoce – istako je Ilić za klupski sajt i dodao:

– Brojni sponzori i privredna preduzeća će podržati naš klub u nastojanju da na najbolji mogući način ugostimo naše prijatelje iz Beograda, a prisutnoj publici će se predstaviti i naše mlađe selekcije, koje beleže vrlo dobre rezultate u poslednje vreme.Do utakmice sa Crvenom zvezdom rešićemo još neke tehničke detalje na stadionu i tribinama, kako bi banjalučki hram fudbala dobio lepši izgled.

Crveno-beli će u Banjaluku stići dan ranije, a rukovodstvo Borca će na sve načine da se potrudi da se najtrofejniji klub sa ovih prostora oseća kao kod kuće.

– Naša obaveza je da pružimo gostoprimstvo rukovodstvu Crvene zvezde. Želimo da taj meč bude istinski praznik fudbala, a već sada mogu potvrditi da je potražnja za ulaznicama velika. Ulaznice ćemo pustiti u prodaju dan pre susreta, kako bismo izbegli eventualno falsifikovanje i štampanje duplikata. Očekujemo da će ljubitelji fudbala uživati u jednoj kvalitetnoj fudbalskoj predstavi, koja će osnažiti saradnju Borca i Crvene zvezde – rekao je direktor Banjalučana Robert Zrlić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter