0
Košarka

NAD POPOM NEMA POP: Greg Popovič: Ne sekiraju me Parker, Manu i Timi

Objavljeno: 27.09.14 u 11:48

Trener San Antonio Sparsa Greg Popovič izjavio je da nije zabrinut na koji će način naredne sezone igrati iskusni trio aktuelnih NBA šampiona: Manu Đinobili, Tim Dankan, Toni Parker.

Gregg-Popovich-sideline

Ekipa San Antonio Sparsa u narednu sezonu ulazi kao branioc titule, pošto je u prošlosezonskom finalu deklasirala Majami sa 4:1 u finalnoj seriji.

Upravo to je razlog zbog kojeg se ovaj tim u relativno slavljeničkoj atmosferi pojavio na jučerašnjoj konferenciji za medije povodom početka priprema za novu sezonu.

Jedan od najboljih trenera današnjice, Greg Popovič, poznat po svom specifičnom odnosu sa medijima, u karakterističnom stilu izneo je očekivanja od sezone koja kuca na vrata:

– Ne brinem se ja puno za Tonija Parkera, Manua Đinobilija i Tima Dankana. Oni znaju koliko je potrebno krvi i znoja i koliko je teško doći do pobede. Sigurno neće olako shvatiti novu sezonu i biće spremni – rekao je Popović.

On je dalje nastavio u karakterističnom stilu:

– Brinu me mlađi igrači. Mladi ljudi misle da je sve u životu lako. Ja ću im govoriti da ne misle da je sve tako, i da se sve postiže bez napora – naglasio je trener San Antonija.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter