0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović oprezan: Rušimo tradiciju protiv teškog rivala

Objavljeno: 27.09.14 u 13:10

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je  da očekuje tešku utakmicu protiv Borca na tradicionalno teškom gostovanju. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 Utakmica u ponedeljak je drugo poluvreme za nas. Prvo smo dobili 1:0, ali videćemo sta nas čeka u Čačku. Zvezdi tradicionalno ne leži gostovanje u Čačku. Ja sam već rekao da neće biti nimalo lako igrati i dobiti Borac dva puta u roku od nedelju dana. Radi se o iskusnoj ekipi koja će verovatno igrati na kontre i polukontre – rekao je Lalatović i dodao: 

– U timu će biti promena u odnosu na Kup utakmicu, ali ni sam još uvek ne znam ko će na teren. Planirao sam Avramovskog da stavim da igra, ali on se povredio. Mladi igrači će kod mene uvek dobijati šansu da osete šta znači igrati u CZ, tu mislim na Grujića, Jovića, Savićevića da bi na proleće već mogao ozbiljnije da računam na njih – naglasio je Lalatović. 

Darko Lazović je dodao da nije zadovoljan igrama u jesenjem delu sezone. 

– Svakako mogu bolje, nisam zadovoljan svojim igrama, ali verujem da ću biti bolji kako odmičce prvenstvo – zaključio je Lazović. 

Utakmica sedmog kola Super lige između Borca i Crvene zvezde igraće se u ponedeljak od 19.00 u Čačku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter