0
Evropske lige

HLADAN TUŠ NA ENFILDU! Jagelka evrogolom u 90. minutu doneo bod Evertonu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.14 u 15:41

Fudbaleri Liverpula i Evertona remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u velikom Mersisajad derbiju u šestom kolu Premijer lige. 

Premijer liga logo

Liverpul je bio bolji rival na terenu, domaći su imali mnogo više šansi, ali je Everton fantastičnim golom Jagelke u 90. minutu izvukao bod.

U prvih 45 minuta nije bilo golova, ali su domaći imali nekoliko izglednih prilika preko Balotelija i Sterlinga, međutim, Hauard je blistao na golu gostiju.

Lazar Marković je zauzeo mesto u startnoj postavi kraj desne aut linije, ali se nije najbolje snašao zbog čega ga je u 60. minutu zamenio Kutinjo.

Liverpul je poveo pet minuta kasnije kada je Baloteli oboren na nešto više od 20 metara, a kapiten Stiven Džerard preciznim udarcem iz slobodnog udarca matirao Hauarda.

Liverpul nije stao uprkos vođstvu, Baloteli je potom imao veliku šansu, ali je sa peterca pogodio samo prečku.

Everton je u finišu krenuo na sve ili ništa, Roberto Martinez je u finišu ubacio i Samjuela Etoa, a do boda gosti su došli u poslednjem minutu utakmice kada je Fil Jagelka prelepim udarcem zakucao loptu u same rašlje za veliki šok na Enfildu.

Liverpul sada ima sedam bodova, a Everton jedan manje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter