3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVADINOVIĆ O PAROLI DELIJA: Zar sam ja neprijatelj Zvezde, ja koji sam izmislio Stankovića!

Objavljeno: 26.09.14 u 09:45

Na Kup utakmici između Crvene zvezde i Borca iz Čačka na severnoj tribini se pojavio transparent na kome je pisalo „Pored Anđusa i Živadinovića, Zvezdi neprijatelji ne trebaju“, a prozvani srpski stručnjak je odmah odgovorio Delijama.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ne zameram tim mladim ljudima. Oni su toliko mladi da ne znaju ko je Milan Živadinović i ne znaju šta sam sve uradio za klub. Ja sam u četiri mandata boravio na Marakani. Dva puta kao igrač i dva puta kao trener, a poslednji put sam radio za platu od 10 maraka – rekao je iskusni stručnjak za ”Naše novine” i dodao:

– Zar ja, koji sam izmislio Dejana Stankovića, neprijatelj? Apostrofirati mene kao neprijatelja je krajnje smešno i siguran sam da Delije ne stoje iza toga. Ne znam ko stoji, ali znam da uvek postoji dovoljno mešetara koji su na sve spremni. Delije volim i poštujem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Naravno da nisu prave Delije… To je određeni broj onih koji sa ovima koji su i sahranili klub, dele parice i obavljaju njihove prljave poslove… Dobrim delom su i zaslužni što je klub tu gde jeste…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter