0
Fudbal

FOTO : SCreenshot

PORTUGAL PROMOVISAO SELEKTORA: Da ne verujem u uspeh išao bih na pecanje

Objavljeno: 26.09.14 u 08:45

Fudbalski savez Portugalije promovisao je novog selektora te zemlje Fernanada Santoša, koji je istakao da veruje u uspeh i plasman Ronalda i drugara ne Evropsko prvenstvo.

fernando-santos

– Naravno da sam uveren u uspeh. Da nisam, ostao bih kod kuće i svoje vreme posvetio pecanju. Moja filozofija je pobeda, pobeda i pobeda, sve ostalo je samo razgovor. Samo tu reč koristim u razgovoru sa igračima – izjavio je Santoš, koji će morati da propusti sedam utakmica u I kvalifikacionoj grupi u kojoj su još Srbija, Danska, Jermenija i Albanija. Naime, on je isključen u osmini finala Svetskog prvenstva kada je vodio Grčku protiv Kostarike.

Stručnjak koji je Grčku vodio do četvrtfinala prvenstva Evrope 2012. i osmine finala ovogodišnjeg Mundijala, dodao je da ne voli izraz „renoviranje ekipe“.

– To implicira da su igrači stari. Za mene je važno da li je igrač sposoban da odigra dobro ili ne. Na svetskom prvenstvu imao sam dvojicu sa 35 ili 36 godina i 17 igrača koje sam uveo u tim – rekao je Santoš, kome je FIFA odbila žalbu na suspenziju, ali još može da se žali Sudu za arbitražu u sportu.

– Moj pomoćnik Ilidio Vale je odličan trener i imam apsolutno poverenje u njega. Moja kazna neće uticati na ekipu, to ne predstavlja prepreku – poručio je Santoš.

Na startu kvalifikacija za prvenstvo Evrope reprezentacija Portugalije pretrpela je senzacionalan poraz od Albanije na domaćem terenu (1:0).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter