9
TimeOut

KAKO JE IGRICA MOGLA DA PROMENI MESIJEV ŽIVOT: Rendžersi umesto Barselone

Objavljeno: 26.09.14 u 23:41

Današnj Dejli Mejl donosi interesantnu priču u kojoj je glavni lik sin trenera Aleksa Mekliša – Džon, a pored njega važna rola pripala je i Leu Mesiju jednom od najboljih fudbalera sveta.

mesi

Naime, Džon je igrajući igricu „Fudbalski menadžer“ otkrio tada 13-godišnjeg Argentinca i poručio je svom ocu da bi trebalo da obrati pažnju na Mesija.

– Uvek sam birao da vodim Barselonu i već tada je taj dečak bio bolji od mnogih starijih igrača pa sam ga vrlo brzo uveo u svoj tim. Odmah je počeo da postiže golove, mislim da mu je tada bilo samo 13 godina. Rekao sam tada ocu da bi trebalo da obrati pažnju na njega, ali me on samo pomilovao po glavi i rekao „u redu je sine“, objašnjava Mekliš mlađi čiji je otac u to vreme vodio Glazgov Rendžers, a sada je trener belgijskog Genka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Totalna neistina, pa ja sam ga u FM 2005 doveo u Crvenu Zvezdu, ocene ocajne, karakteristike osrednje, i na kraju otkaz. Katastrofalno je bio uradjen.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam igrao skoro pa sve verzije menadzera od 1997-e godine, neki Championship Manager, cak i neki stari Football World Manager… Baza podataka je tad bila NULA, tako da sam 99,99% siguran da Lionel Messi sa 13 godina nije postojao u FC Barcelona u kojoj su tada najveci talenti bili Puyol, Xavi, Thiago Motta, Arnau, Gerard Lopez, itd…
    Ako se dobro sjecam, Messi je na menadzere dosao tek 2002-e, kao 15-ogodisnjak, sa jako slabim karakteristikama da bi mogao biti TOP igrac… U verziji iz 2004, ili 2005-e, Messi je „uradjen“ kao extra talenat…

    0
    0
    Odgovori
  3. U pravu je Le Bow. Ja igram Football Manager od 1999/2000 do zadnjeg, najmladji igrac moze imati 14 godina a i to se samo jednom desilo Fredy Adu kad se pojavio u fm-u. Mesija nije bilo ni u FM 2005 koliko se secam, a tad je Krkic koji je 3 godine stariji od njega bio najveci talenat u Barseloni. Koja glupost i laz od vesti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako laze decko, pa cak ni najnovije verzije menadzera nemaju toliku bazu podataka da obuhvate tako mlade igrace. To bi moralo biti tek kod prve verzije menadzera, kada je maksimalna memorija racunara bila manja nego sto bi ta igra sa tolikom bazom podataka zauzela.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da laze sa 13 godina ne mozes postaviti igraca da igra…… 13 godna igraci e postoje na menadzeru… 16 da ali ne 13.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter