1
Košarka

HOĆE LI PREĆI U PARTIZAN: Novak slobodan igrač!

Objavljeno: 26.09.14 u 10:40

Mlada nada srpkse košarke i reprezentativac Srbije Jovan Novak postao je slobodan igrač, pošto je arbitražna komisija raskinula njegov ugovor sa Košarkaškim klubom Vršac.

Partizan

Kako dnevni list Sport prenosi sada je samo pitanje gde će supertalentovani košarkaš nastaviti karijeru, a prvi „pik“ je Partizan. Novak je prošle sezone, tačnije do marta igrao za Vršac za koji je beležio 17,3 poena po utakmici. Kasnije je pozajmljen Radničkom iz Kragujevca gde nije imao zapaženu ulogu.

Na Svetskom prvenstvu za igrače ispod 19 godina na kom je Srbija igrala u finalu i izgubila od SAD 82:68, Novak je ubacio 21 poen i skrenuo na sebe pažnju stranih klubova. Šampionat planete je završio sa prosekom od 8,7 poena i 3,2 skoka.

Mladi košarkaš je prošle zime bio na meti naša dva najveća kluba Partizana i Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

  1. treba mu dati sansu, ali neka se seti da je trebao kod grobara pa ih kasnije izigrao i sada je pitanje kako ce se karijera tog mladog igraca odvijati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter