0
Košarka

FOTO:STARSPORT

BILO NEKAD: Todorić ističe da više nema ništa na ‘dođem ti’…

Objavljeno: 26.09.14 u 18:55

Trener Duško Vujošević je najavio dovođenje dvojice stranaca. Samo nedelju dana je ostalo do početka ABA lige, a oni još nisu u Humskoj…

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Evidentno je da nismo još kompletirali tim. Radimo na tome, ali za sada još nema konkretnih poteza. Znamo na kojim pozicijama jurimo igrače, ali je problem što smo vezani za finansije. Tu još nemamo pokrivenu situaciju, pa ne želimo da idemo grlom u jagode. Dok ne budemo rešili finansijske detalje nećemo dovoditi igrače – jasan je sportski direktor crno-belih Dragan Todorić.

U pregovorima sa potencijalnim pojačanjima zabrana registrovanja igrača nije problem koliko opšte poznata činjenica da crno-beli finansijski teško funkcionišu.

– Ne možemo da obećamo bilo kakve ugovore kada još nismo rešili pitanje sponzora i ne znamo na koliki novac uopšte možemo da računamo. Prošlo je vreme kada smo dovodili igrače na „dođem ti“. Kao što je poznato, celo leto smo mnogo vremena i novca potrošili na izmirivanje obaveza prema bivšim igračima i na dogovore kako da izbegnemo dalje probleme. Ali, potpisivanje ugovora sa igračima pa posle razmišljanje kako ćemo to da platimo je prošlost. Zbog toga smo u zaostatku sa vremenom, to je razlog zbog čega tim još nije kompletiran – ističe Todorić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter