0
Evrokupovi

FOTO: UEFA

ZVEZDA U ‘DRUŠTVU VELIKANA’: Sad UEFA progoni Liverpul, Inter, Romu i Sporting

Objavljeno: 25.09.14 u 20:48

Ove godine UEFA je krenula u oštru borbu za poštovanje finansijskog fer-pleja, a to su na svojoj koži najbolje osetili Crvena zvezda i Metalurg Donjeck, kao i sa nešto lakšim sankcijama PSŽ i Mančester siti. Izgleda da tu nije kraj.

uefa-logo-nebo

Naime, evropska kuća fudbala je „nanišanila“ i Liverpul, Inter, Romu , Sporting iz Lisabona, Monako, Bešiktaš i Krasnodar. Ovi klubovi će morati da pošalju dodatnu dokumentaciju i uvere UEFA da nisu prekršili finansijski fer-plej.

– Ovi klubovi moraće da morati da pošalju dodatne informacije o svom poslovanju tokom oktobra i novembra u rukovima koji su im dati od strane Finansijskog kontrolnog tela, posle čega će im naknadno biti izrečene mere koje se preduzimaju protiv njih – navodi se u saopštenju UEFA.

Takođe, pojedini klubovi neće dobiti zarađeni novac od učešća u evrokupovima prethodne sezone, a među njima je i podgorička Budućnost.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter