0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Svi vi koji volite Partizan, dođite da uživate!

Objavljeno: 25.09.14 u 15:51

Trener Partizana NIS Duško Vujošević pozvao je navijače da dođu u petak na prijateljski meč sa Emporio Armanijem i obećao publici dobru košarku.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-belima će duel sa Evroligašem u petak od 20 sati biti najjača provera tokom priprema za novu sezonu.

– Kada je utakmica bila zakazana stavljena je u ovaj termin da bi bila neka vrsta otvaranja predstojeće sezone. Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima neku svoju fizionomiju, tu sada ima i nekih lakših povreda, zatim i nekompletnost zbog dobro poznate situacije oko BATa, ali i u ovakvom sastavu ima svoj kvalitet. 
Upravo zbog svih ovih situacija više nego ikada potrebno je da publika stane uz tim – rekao je Vujošević i dodao:

– U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta. Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci – poručio je Vujošević, a prenosi sajt kluba.  

Ulaznice za predstojeći pripremni meč će biti u prodaji na dan utakmice na blagajni hale Pionir po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. Svi koji su do sada kupili sezonske ulaznice mogu ih iskoristiti za ulazak na meč sa Armanijem. 

Tom prilikom svi zainteresovani će moći da kupe godišnje karte za tribinu i parter na blagajni hale Pionir u periodu od 17 do 20 časova. Cena sezonske ulaznice za tribine je 9.500 din, dok je za godišnju ulaznicu za parter potrebno izdvojiti 14.000 din. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter