5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ POTVRDIO: Angažovaćemo još jednog igrača

Objavljeno: 25.09.14 u 08:56

Šef stručnmog štaba KK Partizan, Duško Vujošević, najavio je da će taj klub do starta sezone pokušati da angažuje još jedno pojačanje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je dodao da je uslov da crno-beli pronađu novog igrača deblokada računa koja je trenutno na snazi:

– Videćemo da angažujemo bar još jednog igrača, pratimo situaciju na tržištu, ali ne možemo da reagujemo dok ne skinemo blokadu BAT. Partizan, formalno, duguje Klobučaru, ali nije moralno da potražuje toliki novac koji nije zaradio, već je ta suma proizvod prevare njegovog agenta – kazao je Vujošević.

Trener Partizana se potom osvrnuo i na nedavne glasine da su propali pregovri Parnog valjka sa američkim igračem Kaningemom.

– Apsolutna neistina kojom u javnosti pokušava da se stvori slika da je to kao naš neki poraz. Sa druge strane, agenti pokušavaju da pominjanjem Partizana podignu vrednost svojih igrača. Nedavno su mediji pisali da Dangubić nije došao zbog novca, što je takođe neistina, jer u priči sa njim nismo bili ni došli do faze o finansijama – prokomentarisao je Vujošević za ‘Večernje Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Izvuce Dule keca iz rukava kao i svake godine .Imacemo mladu i poletnu ekipu koja ce se kaliti kroz Aba ligu i Uleb kup,tu su Tepic i Milosavljevic ako ostane i Luka Bogdanovic a najvece pojacanje bice Pavlovic.Netreba nam vise niko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdas sam ali moram priznati da Partizan u kosarci ima uspostavljen sistem koji godinama funcionise i zato i kada imaju slabiji tim od Zvezde uzimaju titulu uz to izbace i po nekoliko mladih igraca koji ubrzo postaju nosioci igre.Ove godine mislim da ce Marinkovic,Andric i Dalo da dobiju veliku minutazi i imaju zapazenu ulogu.Jednostano znaju kako.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter