0
ATP

SPREMAN ZA AZIJU: Đoković maksimalno motivisan otputovao u Kinu (FOTO)

Objavljeno: 25.09.14 u 11:40

Najbolji srpski teniser i najbolji igrač sveta Novak Đoković „otplovio“ je putem Pekinga u kojem će učestvovati na prvom turniru od US Opena.

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser u istoriji startovaće na turniru u Pekingu, inače iz kategorije tip 500, od ponedeljka. Nakon učešća na ovom, Đokovića očekuju izazovi na turniru Masters serije u Šangaju.

Na oba ta turnira srpski teniser brani titule, a oni se igraju od 29. septembra do 5. oktobra, odnosno od 5. do 12. oktobra.

Da je maksimalno motivisan za kinesku turneju, Đoković je potvrdio putem svog naloga na društvenoj mreži Tviter na kojoj je ostavio dve slike pred put u najmnogoljudniju državu planete Zemlje, ali i komentarima koje je ostavio uz njih.

 

Svoju spremnost da ponovi uspeh iz Kine koju je ostvario prošle sezone, Đoković je potvrdio i na svom Fejsbuk nalogu uz opasku da je „maksimalno spreman“:  

 

Đoković se posle kratkog odmora posle US Opena, gde je eliminisan u polufinalu, vratio treninzima, a tokom prošle nedelje sparingovao je sa Grigorom Dimitrovim i Milošem Raonićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter