5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS POKRENUO POSTUPAK: Zbog paljenja turske zastave, Zvezdi gori pod nogama!

Objavljeno: 25.09.14 u 22:03

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv Fudbalskog kluba Crvena zvezda zbog incidenta koji su napravili njeni navijači na utakmici šestog kola Jelen Superlige protiv Novog Pazara u Beogradu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Delije su tokom meča zapalili tursku zastavu, što se našlo u zapisniku delegata.

– Zbog svega što se događalo na toj utakmici pokrenut je postupak protiv organizatora, odnosno Crvene zvezde – istakao je Slobodan Pajović.

Takođe, turska klinika Aćibadem, sponzor crveno-belih, najavio je raskid ugovora sa našim najtrofejnijim klubom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

5 Komentara

  1. Koji su ti pametnjakovici sto udaraju minuse grobarcini, jer je covek sasvim u pravu i pitam se da li u turskoj na utakmicama nosi neko SRPSKU zastavu a po nekim neformalnim i neproverenim podacima u turskoj zivi oko devet miliona ljuda sa ovih nasih prostora, da li nasi SRBI u albaniji smeju da istaknu SRPSKU zastavu na nekoj njihovoj utakmici. Shvatite ne mozemo traziti da nas drugi postuju kada ocigledno mi sami sebe ne postujemo.

    0
    0
    Odgovori
  2. A sta ce turska zastava na utakmici valjda je igrao Novi Pazar a ne turska repka ili neki turski klub i valjda je NOVI PAZAR mesto koje se nalazi u SRBIJI a ne u turskoj i treba kazniti svakog ko unese drzavu druge zemlje na nase stadione ovo je BRE SRBIJA

    0
    0
    Odgovori
    • Paljenje državnog obeležja jedne suverene zemlje je svuda u svetu kažnjivo… A kao što možeš primetiti na utakmicama Premijer lige, Primere, Kalča, itd, ima svakojakih zastava… Od naših, preko Hrvatskih, Albanskih, itd… I gle čuda, niko ih ne pali… Ne moramo ni mi niti pećinski ljudi. A što se politizacije i namere tiče, sve bi to bilo apsolutno benigno kada ne bi na te stvari obraćali pažnju i kada bi novinari bili novinari, a ne plaćenici jadnih tabloida koji od svega prave senzaciju… 😉

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter