1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Despotović za HotSport: Rakić je vrhunski napadač, strpljivo čekam svoju šansu

Objavljeno: 25.09.14 u 14:17

Napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović ne krije oduševljenje nakon debitantskog pogotka u crveno-belom dresu, kojim je svojoj ekipi obezbedio plasman u osminu finala Kupa Srbije.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Despotović je na meču protiv Borca postigao pobedonosni gol u 48. minutu i njime opravdao ukazano poverenje trenera Lalatovića.

– Osećam se fenomenalno, teško je opisati emocije posle takvog trenutka. Gol je došao u pravom trentuku i zahvaljujući njemu prošli smo u narednu rundu. Drago mi je što sam iskoristio ukazano poverenje. Pogodak posvećujem svojoj porodici i nadam se da će biti još takvih u narednim utakmicama – rekao je Despotović za HotSport.

Iako nije u prvom planu kod trenera Lalatovića, Despotović kaže da je Đorđe Rakić opravdano prvi izbor od kojeg svakodnevno mnogo nauči.

– Raka je vrhunski napadač, od njega učim svakodnevno, pošto je on stariji i iskusniji od mene. Konkurencija je izuzetno jaka, zato je na meni da radim i iskoristim svaku šansu koja mi se ukaže, a trener odlučuje ko će na teren – naglasio je Despotović. 

On se takođe osvruno i na svoju proslavu pogotka kada je otrčao do severne tribine gde su najverniji navijači Zvezde.

– Još kao dete sam na Marakani gledao kako igrači odlaze ka severu, pa sam zamišljao kako ću i ja činiti isto jednog dana. Ipak, pred utakmicu mi nije to bilo u mislima, sve se desilo spontano, pod uticajem emocija. Zaista sam presrećan zbog svega – istakao je Despotović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter