2
Košarka

ZVEZDINO ČUDO: Stefan Jović šalje po burek i to u NBA stilu (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.14 u 12:33

Čelnici KK Crvene zvezde tokom ovog leta angažovali su nišku senzaciju u dresu reprezentacije Srbije, srebrnog momka sa SP, Stefana Jovića.

Stefan-Jovic-Crvena-zvezda

Nakon vesti da je sjajni plejmejker stigao na Mali Kalemegdan spontan osmeh blaženog spokojstva ukrasio je uglove usana listom svih navijača Crvene zvezde.

I to apsolutno sa pravom.

Otkrovenje Mundobasketa, Stefan Jović, „dividentu“ je već počeo da isplaćuje. I to na koji način!

Naime, u svojoj premijernoj utakmici za novi klub, ovaj fantastični igrač je čuvenom fintom Hakim Olejdžuona poznatom pod nazivom „Dream Shake“ po burek poslao odbranu „Aremjaca“.

Ovu fintu, koju je izmislio legendarni Hakim Oledžuon, u novije vreme u NBA ligi koristi Ražan Rondo. Ništa više efektno od Jovića. Naprotiv…

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. izvini batice,kako moze biti zvezdino CUDO,kada je stigao pre dve nedelje u zvezdu a kosarku igra vec deset godina,to sto ste slepi bili pa niste videli niko vam nije kriv!! xaxaxa ,na pu ku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta je to po vašem „stručnom“ mišljenju ovaj crnac trebao da uradi, a da „ne ode po burek“? Verovatno je trebao da ostane na polovini terena i da pusti Jovića da potupno sam ostane na ziceru i još lakše poentira?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter