0
Košarka

FOTO: KKCZ

RADONJIĆ NAJAVLJUJE JURIŠ NA POBEDU: Protiv Efesa takmičarski

Objavljeno: 24.09.14 u 23:08

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su i u drugom meču na turniru Gloria kup u Istanbulu. Međutim, crveno-beli nemaju za čim da žale. Jer, izabranici trenera Dejana Radonjića na Bosforu su se namerili na veoma kvalitetne rivale, moskovski CSKA i Fenerbahče Ulker, glavne favorite za plasman na Fajanl-for Evrolige, a pristup koji su prvotimci crveno-belih imali u ova dva meča svakako hrabri uoči starta ABA lige i prve utakmice u novoj sezoni protiv Levskog. Zvezda je i pored dva poraza prikazala veoma dobru igru, a priliku da dodatno popravi utisak imaće u duelu protiv Anadolu Efesa u petak.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Trener crveno-belih Dejan Radonjić izrazio je veliku zahvalnost domaćinu na pozivu za učešće na ovako jakom turniru i istakao zadovoljstvo činjenicom da je Zvezda bila u prilici da odmeri snage sa CSKA i Fenerbahče Ulkerom.

– Nama je trenažni proces prioritet u ovom trenutku, ali smo u oba duela imali prilike da na najbolji mogući način iskoristimo te mečeve protiv jako kvalitetnih protivnika – počeo je priču Radonjić i potom dodao:

– Želeli smo da na delu vidimo ono što smo radili tokom pripremnog perioda i da polako uvedemo u ritam igrače koji su izašli iz povreda i one koji su nam se kasnije priključili. Zbog povreda smo imali jako mali broj treninga u kompletnom sastavu i nadam se da takvih problema nećemo imati do početka sezone. Moramo još mnogo da radimo. Ostalo je malo vremena da početka ABA lige i potrudićemo se da svakog dana budemo bolji i da u nekom kratkom roku pokušamo da dosegnemo maksimum ovog tima, kazao je trener za klupski sajt.

O predstojećem duelu sa Anadolu Efesom Radonjić je rekao:

– U predsezoni rezultat ne treba da bude u prvom planu. Ipak, mi ćemo pokušati protiv Efesa da odigramo takmičarski i da iskoristimo tu utakmicu da podignemo makar malo uigranost igrača koji su relativno skoro došli. Efes je još jedan kvalitetan protivnik koji će ove sezone imati bitnu ulogu u evropskoj košarci. Ipak, bolje je da imamo što jače I kvalitetnije rivale kako bi slika o timu bila što jasnija – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter