0
Košarka

PRELOMIO ZAUVEK: Darko Miličić: Ne želim u Zvezdu, niti košarku, gotovo je

Objavljeno: 24.09.14 u 11:56

Nekdašnji drugi pik s drafta, momak koji je u NBA ligu izabran pre Ol-star igrača Krisa Boša ili Dvejna Vejda, osvajač šampionskog prstena sa Detroit Pistonsima, Darko Miličić, definitivno se oprostio od košarkaške karijere.

darko-milicic

Kako je sam potvrdio u ekskluzivnom intervjuu s Kurirom, on nema nameru da više ikad vraća na košarkaški parket.

– Košarka je za mene prošlost. Ne mogu sebe na silu da nateram da radim nešto što neću. Posvetio sam se nekim drugim stvarima koji nemaju veze s tim i srećan sam zbog toga.  Nikad nisam ni bio klasičan košarkaš pa da, kad završim karijeru, ne znam šta ću sa sobom. Ja nisam od onih kojima je jedini zadatak da vode decu u obdanište – jasan je Miličić.

On se potom osvrnuo na činjenicu da nije zaigrao za ekipu Crvene zvezde:

– Zvezdu mnogo volim i ona će uvek biti u mom srcu. Nisu se poklopile kockice da zaigram za voljeni klub, ali šta da se radi, to je život. Nisam više imao volje da idem na košarkaške treninge, a kad sam stigao do tog stadijuma, odlučio sam da batalim to i ne mučim sebe – odlučan je Miličić.

Na pitanje da li zbog nečega žali u svojoj košarkaškoj karijeri, Miličić kaže:

– Ne previše, možda to što s reprezentacijom nisam osvojio neku od medalja na nekom velikom takmičenju. Kad sam nastupao za svoju zemlju, nismo imali neke značajnije rezultate – podvukao je Miličić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter