0
Evropske lige

PONOVO TRESE MREŽE: Fernando Tores i njegov prvenac u Milanu (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.14 u 08:51

Nekada jedan od najboljih fudbalera sveta, španski reprezentativac Fernando Tores, već nekoliko poslednjih godina ne liči na sebe iz ere kada je terorisao golmane igrajući za Liverpul i prethodno za Atletiko Madrid.

Fernando-Tores-Milan-tvnz-co-nz

Negde paralelno sa njegovim odlaskom u Čelsi, baš onda kada je Roman Abramovič morao da zavuče ruku u džep malo dublje kako bi „iskopao“ 50+ miliona evra, počeo je golgeterski post španskog internacionalca.

Slaba forma popularnog „El Ninja“ zatvorila mu je vrata londonskih plavaca, pa je Tores ovog leta završio na pozajmici u Milanu koji već nekoliko sezona nije onaj stari fudbalski gigant.

Ove sezone i Milan i Tores gaje iste ambicije: da se vrate među krem svetskog fudbala, a španski internacionalac sinoć je debitovao u meču koji je njegov novi tim igrao sa Empolijem i podelio bodove odigravši 2:2.

Ipak, Tores je, u finišu prvog poluvremena, pogodio metu smanjivši rezultat na 2:1. Do kraja meča, Rosoneri su uspeli da izjednače rezultat i ostanu neporaženi što svakako neće utoliti glad za dobrim rezultatim njihovih navijača.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter