0
Košarka

FOTO: KKCZ

DEBITANT KALINIĆ: Bićemo sve bolji

Objavljeno: 24.09.14 u 00:14

U utakmici između Crvene zvezde Telekom i CSKA za crveno-bele su debitovali Nikola Kalinić i Stefan Jović. Njih dvojica su sa reprezentacijom Srbije zabeležili neverovatan uspeh i oktitili se srebrnom medaljom na Svetskom kupu u {paniji, a posle kratkog odmora krenuli su u nove izazove sa novim klubom.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Nikola Kalinić je praktično u svom prvom kontaktu sa loptom upisao poene. To je bio veoma dobar početak u novom klubu za Kalinića, a sjajno krilo je sa devet poena i velikim brojem uspešnih defanzivnih reakcija žestoko namučio ekipu iz Moskve:

– Ovo je bila moja prva utakmica u crveno-belom dresu i jako mi je drago što je to bilo protiv jednog od najjačih timova Evrope CSKA. Utakmicu je obeležilo dosta oscilacija, pokazali smo dobru igru i to što smo do sada trenirali, a to je jaka i agresivna odbrana i da pokušamo da dođemo do što više lakih poena. Donekle smo u tome uspeli, ali se vidi da nam fali još treninga. Jović i ja smo gotovo tek stigli u tim, čeka nas još puno treninga i mislim da ćemo biti sve bolji – istakao je Kalinić za zvanični sajt kluba, a potom je prokomentarisao sledećeg rivala na Glorija Kupu:

– Fenerbahče je možda još jači protivnik od CSKA. Mnogo su se pojačali ove sezone, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa razmišljanjem da pobedimo. Oni su izvrsna ekipa i verujem da će biti super utakmica – rekao je krilni igrač Crvene zvezde Telekom koji je potom opisao prve dane u crveno-beloj opremi:

– Stručni štab i sagirači su fantastični. Treneri su preuzeli brigu o meni i sa puno saveta mi pomažu. Većinu saigrača znam iz prošlih sezona, kao i iz reprezentativnih akcija i mislim da mi to olakšava – zaključio je Kalinić.

Crvena zvezda i Fenerbahče meč 2. kola grupe B Glorija kupa igraju u sredu sa početkom od 19.15 sati po našem vremenu uz direktan prenos na televiziji Sport klub.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter