0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEČITI RIVALI ALI I PRIJATELJI: Pečnik: Družim sa Brankom Ilićem

Objavljeno: 23.09.14 u 11:47

Brzonogi dribler Crvene zvezde, reprezentativac Slovenije Nejc Pečnik, izjavio je da se privatno viđa sa ljutim rivalom Brankom Ilićem koji brani boje „večitog rivala“, Beogradskog Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što je poznato, navijači dva srpska najtrofejnija kluba, Crvene zvezde i Partizana, ne gaje nimalo prijateljske odnose. Ipak, za pojedine fudbalere se to ne može reći.

Tako se dovjica Slovenaca u taborima „večitih“, Nejc Pečnik sa jedne i Branko Ilić sa druge strane, privatno viđaju i druže, bez obzira što su na terenu ljuti rivali:

– Videli smo se na ručku u Beogradu. Ne vidim razlog zašto se ne bismo družili tokom nedelje – kazao je Pečnik za Sportski žurnal.

Da nisu svi srpski navijači čvrstih „balkanskih“ stavova koji sami po sebi eliminišu bilo kakav vid liberalizma potvrđuje Pečnik:

– Pre nekoliko dana šetao sam Knez Mihailovom, kada su me dvojica momaka zaustavila i čestitala na partijama. Na kraju su mi rekli da su navijači Partizana i da zaslužujem poštovanje – otkrio je Pečnik.

On je još dodao da je, pošto je planirao da napusti crveno-bele, bio otkazao stan u kojem je živeo, te da se družio i sa Jakom Blažičem, ali i da nije fan noćnog života te da do sada nikad nije izašao u neki od beogradskih klubova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter