0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER NIKOLIĆ U DILEMI PRED BEŽANIJU: Gej parada kroji tim Partizana!

Objavljeno: 23.09.14 u 13:40

Pred fudbalerima Partizana je veoma važan meč sa Bežanijom u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije. Crno-beli su svesni da nemaju pravo na kiks i veruju da će nastaviti dobru seriju rezultata.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Sledi nam drugo od pet teških vezanih gostovanja. Kup je specifično takmičenje u kojem uvek ima iznenađenja na startu zato moramo da budemo oprezni. Bežanija je klub koji izuzetno poštujem, stabilan su prvoligaš, a svojeveremeno su igrali Superligu. Ipak, naše ambicije su maksimalne, želimo trofej – počeo je konferenciju za novinare strateg Partizana Marko Nikolić.

Šef stručnog štaba crno-belih je dao i simpatičnu izjavu vezanu za sastav ekipe na utakmici sa Bežanijom. On je istakao da mu tim kroji predstojeća Parada ponosa, to jest da li će se za vikend igrati sedmo kolo Jelen Superlige.

– Ne znam kakva je situacija što se toga tiče, nije to moj domen posla, kako bude svim klubovima, biće i nama. Bilo bi dobro da što pre saznamo odluku, mada sam svestan situacije i znam da o tome ne odlučuju fudbalski organi.

Marko Nikolić se osvrnuo i na vest da će Partizan dočekati OFK Beograd kao domaćin na stadionu Obilića na Vračaru.

– Očekivao sma takvu odluku OFK Beograda i činjenica je da ćemo imati jednu utakmicu manje kod kuće u odnosu na ostale klubove. Možda će to biti prilika da naši navijači napune stadion na Vračaru i tako OFK Beogradu dodatno otežaju situaciju – istakao je Nikolić.

Utakmica Kupa između Bežanije i Partizana igra se u sredu od 16 časova na Vračaru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter