0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SPREMNI: Bobi Marjanović: Fokusirani smo kao da idemo na fajnal-for

Objavljeno: 23.09.14 u 09:48

Ekipa Crvene zvezde će danas od 19:15 debitovati na na turniru u Istanbulu na kojem, učestvuju i CSKA, Fenerbahče, Olimpijakos, Efes i Unikaha.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli igraju u grupi B, u kojoj su pored njih i CSKA i Fenerbahče. Izabranici trenera Dejana Radonjića maksimalno su fokusirani i čekaju ovaj prijateljski duel sa namerom da se, protiv renomiranih rivala, pokažu u pravom svetlu.

Prva prilika je već večeras, kada će od 19:15 crveno-beli ukrstiti komplja sa moskovskim „Amejcima„.

– Kada pogledam imena rivala osećam se kao da idemo na fajnal for Evrolige. Imamo jake protivnike sa ambicijom da osvoje Evroligu. To dovoljno govori o kvalitetu turnira. Pred nama je još mnogo rada i prolivenog znoja, ali nema dileme da će nam izuzetno jaki mečevi mnogo koristiti. Videćemo na čemu još treba da radimo i šta treba da popravimo – kaže Bobi Marjanović, prenosi Sportski žurnal.

Utakmice u Turskoj biće sjajna prilika da trener Radonjić na parketu vidi pojačanja, i proveri koliko mogu srpski reprezentativci Kalinić, Jović i Dangubić od kojih se, zaista, mnogo očekuje u narednoj sezoni. Ipak, Bobi Marjanović spušta loptu na zemlju:

– Tek treba sve da legne na svoje mesto. Igrači su se priključivali po završetku reprezentativnih obaveza, imamo problema sa povredama, potrebno nam je vreme da dostignemo željenu formu. Ali, imamo odlične igrače i stručni štab, zbog čega sam uveren da ćemo odraditi sve što treba. Turnir u Istanbulu sigurno neće predstavljati realnu sliku našeg kvaliteta, s obzirom na sve što sam naveo, ali i neke promene u sistemu igre. Ipak, imaćemo priliku da se izmerimo sa najjačima i izvučemo pouke – podvukao je Zvezdin centar.

Naredni meč Zvezda igra sutra u istom terminu od 19:15 sati, dok će prekosutra imati sloboda dan posle kojeg su na repertoaru borbe za plasman.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter