0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ OPREZAN: Neće biti lako pobediti Borac dva puta u tri dana

Objavljeno: 23.09.14 u 12:30

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 19 časova na Marakani dočekuju Borac iz Čačka u šesnaestini finala Kupa Srbije. Ovaj duel će biti specifičan po tome što će se dva rivala svega tri dana kasnije susresti i u Jelen Superligi, s tim da će tada šampion Srbije gostovati na stadionu kraj Morave.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Za nas je ovo jedna specifična utakmica, jer nemamo pravo na grešku. Ekipa Borca je jedan dobar tim koji sa klupe predvodi iskusni stručnjak. Znaju da igraju na rezultat i sigurno da u Beograd neće doći sa belom zastavom. Težinu daje i to što ćemo za svega sedam dana odigrati dve utakmice sa „zebrama“, a sami znate da je teško pobediti nekog protivnika dva puta za tako kratko vreme. Ipak, naš imperativ su trijumfi i verujem da ćemo uspeti da ispunimo ciljeve. Tim još uvek ne znam, ali će sigurno biti 3-4 promene. U Crvenoj zvezdi svi igrači zaslužuju minutažu, jer da nije tako ne bi bili ovde – rekao je na konferenciji za novinare šef struke Crvene zvezde, Nenad Lalatović.

Desni bek crveno-belih Marko Petković je takođe veruje u uspeh svog tima.

– Želja svih nas igrača je da pobedom krenemo po trofej. Imperativ pobede nam ne daje za pravo da se opuštamo. Nemamo pravo na grešku i svesni smo toga – kratak je bio Petković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter