1
Košarka

FOTO: KKCZ

CSKA IPAK PREJAK: Zvezda mučila Armejce, Teo za pobedu Rusa (FOTO)

Objavljeno: 23.09.14 u 21:05

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu grupe B Glorija kupa, koji se održava u Istanbulu, od moskovskog CSKA sa 77:72 (13:23, 21:12, 25:16, 18:21).

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Odlično su crveno-beli otvorili meč zakucavanjima Bobana Marjanovića i lucidnim potezima Stefana Jovića, da bi na kraju prvih 10 minuta imali čak 10 poena prednsoti. Međutim, eksperiment sa zonom u odbrani u drugom periodu osvetila setreneru Radonjiću pošto je kažnjen sa dve trojke pa su Armejci do poluvremena uspeli da smanje zaostatak na samo jedan poen.

Drugo poluvreme krenulo je serijom ruskog tima koji je vrlo brzo preuzeo vođstvo, a krajem četvrtine Gruzijac Markoišvili je sa 11 uzastopnih poena doneo dvocifrenu prednost ekipi Miloša Teodosića koji je maestralno predvodio svoj tim sa neverovatnim dodavanjima.

Uspela je Zvezda u samoj završnici da smanji zaostatak, koji je u ejdnom momentu iznosio 16 poena, na svega tri ali to je bilo sve pošto je ruski tim skoncentrisano odigrao u samoj završnici.

Najefikasniji u redovima srpskog vicešampiona bio je Markus Vilijams sa 15, a Boban Marjanović je dodao 12 poena. Na drugoj strani je Markoišvili ubacio 19, dok je Teodosić sa 13 poena i brojnim asistencijama bio igrač utakmice.

Crvena zvezda već u sredu igra drugi meč na istom turniru u istom termeinu rival će joj biti Fenerbahče naših Željka Obradovića, Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter