3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PRAVI SE TIM ZA RUŠENJE KARADŽIĆA: Kokeza i Terzić na sastanku sa Džajićem?

Objavljeno: 22.09.14 u 15:40

Legenda Crvene zvezde i srpskog fudbala Dragan Džajić sastao se danas na našem najvećem stadionu sa Slavišom Kokezom i Zvezdanom Terzićem.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Kako Blic prenosi nijedan od trojice pomenutih nije želeo da da izjavu, niti se zna zbog čega su se sastali, ali se sumnja da je u pitanju kandidatura za novog predsednika saveza. Kao što je to od ranije poznato Crvena zvezda želi da kandiduje Dragana Džajića za novog čelnika FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

3 Komentara

  1. Jel uslov za fotelju FSS-a da si robijao???
    Od trenutnog, preko bivšeg, a verovatno i budućeg predsednika, pa preko onih koji ih predlažu, svi su osuđivani za mahinacije, pljačke, i ko zna kakva još zlodela… Manite me priča tipa „legende“ … Dokle god ovakvi budu vedrili i oblačili, boljitka nema… Uključite ljudi mozak…

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se , pored toliko sposobnih i „ČISTIH LJUDI“ oni hoce Dzaju lopinu … A da ga ustolici hoce licno „MAJKA TERZA “ koji vec ima lep dosije ..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter