2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARADA BUŠI LOPTU: Odlaže se kolo zbog šetnje u Beogradu?

Objavljeno: 22.09.14 u 21:24

Utakmice 7. kola Jelen Superlige i mečevi Prve lige Srbije mogli bi da budu odloženi odnosno da ne budu igrani za vikend ukoliko bude doneta odluka da se „Parada ponosa“ održi u nedelju, 28. septembra.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Prvi put posle dužeg vremena ne znamo blagovremeno na čemu smo i da li će se igrati kolo. Policija radi bezbednosne procene i od toga će zavisti i da li će se igrati fudbal za vikend. Zaista je sve pod velikim znakom pitanja – rekao je u izjavi za Novosti Vladimir Bulatović, direktor takmičenja Superlige Srbije.

Prema saznanjima ovog lista čelnici srpskog fudbala će u naredna 24 sata bii obavešteni od ministarstva unutrašnjih pslova odnosno ministra Stefanovića o stepenu rizika.

Ukoliko da takozvane Parade ponosa ipak dođe u nedelju, a kolo bude pomereno utakmice Superlige i Prve lige Srbije bi verovatno bili odigrani u ponedeljak pošto ne postoji mogućnost da to bude ranije jer se u sredu igra 1. kolo Kupa Srbije.

To što će odigravanje utakmica biti sprečeno apsolutno ne znači da će navijači srpskih klubova odustati od namere da pokušaju da spreče šetnju što su pojedini već najavili na utakmicama odigrani prethodnog vikenda, naprotiv imaće još više vremena da kuju plan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Ako uistinu u nedelju bude održana pederska parada javno ću se odreći majke SRBIJE i ubuduće ću se izjašnjavati kao Rus jer još jedino Rusi cene pravoslavlje i pravoslavnu veru A mi kvazimodo srbi treba da se stidimo što uopšte postojimo,treba da nas je stid!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter