0
Košarka

NBA: Endru Vigins: U Minesoti ću imati više slobode

Objavljeno: 22.09.14 u 09:15

Prvi pik s poslednjeg drafta, Kanađanin Endru Vigins, kako se ispostavilo bio je i zvezda prelaznog roka, pošto je trejdovan iz kluba koji ga je izabrao sa drafta, Klivlend Kavalirsa, u tabor Minesote Timbervulvs.

Endru-Vigins-Minesota-cbc-com

Ovaj mladi 19-godišnji košarkaš, ipak, nije previše uzbuđen zbog činjenice da u svojoj debitantskoj sezoni neće igrati za Klivlend, klub koji se, dolaskom Lebrona Džejmsa, ubraja među glavne favorite za osvajanje šampionske titule naredne sezone.

– Sad, kada je prošlo neko vreme od trejda, mogu da kažem da sam u sjajnoj situaciji jer sam došao u klub u kojem ću dobiti više slobode. Uveren sam da ću napredovati, u sredini u kojoj sam okružen mladim igračima koji imaju slične ambicije i interesovanja, i da ću uspevati da pobeđujem – rekao je Endru Vigins, prenosi www.nbaserbia.com.

Ipak, šef struke Timbervulvsa Flip Sanders još nije „prelomio“ hoće li Viginsa koristiti u startnoj petorci. Međutim, sudeći po praksi, vrlo malo je verovatno da će GM i trener „Vukova“ propustiti priliku da učestvuje u izgradnji budućeg Ol-star igrača, za kakvog procenjuju Viginsa.

– Zaista ne osećam nikakv pritisak što sam došao u ovaj klub. Barem ne trenutno. Nemam problem sa tim što od mene očekuju da postanem franšizni igrač. Zapravo, od prvog dana moje karijere, još od srednje škole, od mene se to očekivalo. Tako je bilo i na koledžu. Tako da sam navikao na pritisak, a on se smanjio otkako sam došao u NBA ligu, pošto je to liga sa ogromnom količinom talentovanih igrača – jasan je Vigins.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter