5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIREKTOR LIGE SPREČIO PROMENU DOMAĆINSTVA: Partizan ne gostuje na Karaburmi

Objavljeno: 22.09.14 u 23:27

Zbog obnove travnate podloge na stadionu Partizana klub iz Humske želeo je da promeni domaćinstvo sa OFK Beogradom sa kojim se sastaje u 7. kolu Jelen Superlige, ali to nije dozovolio Vladimir Bulatović, direktor Jelen Superlige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Utakmica će se igrati na stadionu Obilića. Nisam dozvolio promenu domaćinstva jer smo se prošle sezone „opekli“ sa promenom nakon čega je usledio haos. Ovako je najpravednije, nema povlašćenih, igraće se na neutralnom terenu. Ovo nije tražio OFK Beograd već je to moja lična odluka jer kao direktor lige imam pravo na to. Utakmica je visokog rizika i iz tog razloga mora da se igra na Vračaru, rekao je Bulatović za Žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Nista ti nece pomoci. I ove godine Partizan sampion. I prosle je bio sampion, samo ste ga postavili na drugo mesto. Ne zaboravite: Ne moze se silom protiv magije !

    0
    0
    Odgovori
    • Хахахаха….е каквих све има преко пута….Какви сте ви шампиони??? Па ми смо та магија. Годинама сте узимали заредом намештене титуле и опет нас нисте престигли, колико беше педесетак година? :)….А о другим трофејима да не говоримо. Други сте клуб деценијама уназад по свему и тако ће бити до вечности.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter