0
Evropske lige

SERIJA A: Inzagi: Ne ljutim se na igrače zbog poraza, nismo na nivou Juventusa

Objavljeno: 21.09.14 u 09:27

Trener Milana, Filipo Inzagi, izjavio je da se ne ljuti na njegove igrače jer su sinoć izgubili od torniskog Juventusa rezultatom 0:1 poraženi na svom San Siru.

pipo-inzagi-civilka

Inzagi je, nakon utakmice, izjavio da su Bjankoneri u ovom trenutku daleko iznad Milaneza. Iako nije ljut, bivši fudbaler i Juventusa i Milana istakao je da je razočaran porazom i propuštenim šansama:

– Nisam ljut, vidim mnogo pozitivnih stvari u našoj igri. Dali smo sve da savladamo protivnika koji ima neverovatan tim, a mogli smo i da povedemo u prvom poluvremenu nakon Hondine šanse. Pogodak za Juventus delo je dva šampiona, ali sam ponosan na svoj tim. Ipak, razočaran sam što nismo na nivou Juventusa, dok se ne može očekivati mnogo od nas, jer smo prošle godine osvojili tek nešto oko 50 bodova u Seriji A – kazao je Inzagi.

Trener Rosonera istakao je da bi trijumf nad „Starom damom“ bio ravan pravom čudu:

– Želim da budem realan, pa shodno tome smatram da bi tri boda protiv Juventusa bila čudo. Imamo želju i dobrim radom ćemo stići tamo gde trebamo. Moramo još da se potrudimo da u narednom periodu i nastavku sezone dostignemo nivo Juventusa i Rome – ostaje realan Inzagi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter