0
Ostali sportovi

RAŠOVIĆI SJAJNI, ALI…: Još jedan poraz Zvezde u Oradei, za četvrto mesto

Objavljeno: 21.09.14 u 17:22

Vaterepolisti Crvene zvezde, osvajači duple krune, osvojili su četvrto mesto na turniru u Rumuniji. U meču trećeg kola Memorijalnog turnira „Nikolaj Rujinši“ izgubili su od mađarskog OSC-a sa 15:12 (2:4, 4:3, 5:3, 4:2).

strahinja rasovic

Crveno-beli su bolje počeli i nakon prve četvrtine su imali dva gola prednosti (4:2), dok je na kraju prvog poluvremena rezultat bio 7:6 u korist Zvezde. Ipak, iskusniji tim OSC-a je u nastavku meča uspeo da preokrene rezultat i da zabeleži drugu pobedu.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Strahinja Rašović sa šest golova. Istakli su se i Viktor Rašović sa tri, Obradović sa dva i Drašović sa jednim golom. U timu OSC-a najefikasniji je bio Graham sa četiri pogotka.

Podsetimo, u prvom kolu poraženi su od Oradee (G. Pijetlović, Avramović) sa 12:7, u drugom od Solnoka (Gocić, Mitrović, Aleksić) sa 12:2, a u trećem od OSC sa 15:12. Zvezda je ceo turnir igrala bec Šefika i rackova, koji nisu ni otputovali. Solnok u meču koji je direktno odlučivao o pobedniku turnira savladao Oradeu.

Crveno-beli se danas vraćaju u Beograd, gde će nastaviti da se pripremaju za početak sezone, koja počinje 4. oktobra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter