0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Rakić: Znače mi golovi, ali sam timski igrač

Objavljeno: 21.09.14 u 08:29

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić postigao je dva gola u pobedi crveno-belih nad Novim Pazarom rezultatom 2:0.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako je bio najbolji pojedinac na susretu koji se nije mogao opisati kao lep za oko, centarfor Zvezde ne želi svoju igru da apostrofira u krupan plan:

– Uvek sam govorio da sam timski igrač. Znače mi pogoci naravno, ali oni su plod naše agresivnosti, želje, igre i duha koji posedujemo. Nije bila laka utakmica, Pazar je promenio trenera, imaju dobre pojedince i morali smo da uložimo mnogo truda da ih savladamo – rekao je Đorđe Rakić.

On je istakao da je važno za njegov tim što je do gola stigao u pravom trenutku:

– Dali smo golove na vreme što nam je olakšalo osvajanje nova tri boda. Posle svih dešavanja vezanih za suđenje i nedosuđene jedanaesterce, ova pobeda nam mnogo znači. Vratili smo se na pobednički kolosek – istakao je Rakić

Rakić se potom okrenuo i meču sa narednim rivalom, čačanskim Borcem:

– Poznato je da nijednu ekipu nije lako savladati u kratkom periodu dva puta. Iskreno, nisam dovoljno upoznat sa njihovim kvalitetima, ali verujem da će šef Lalatović i kompletan stručni štab dobro skenirati rivala i da ćemo uspeti iz oba duela da izađemo kao pobednici – jasan je napadač Zvezde. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter