0
Košarka

BEZ TROFEJA: KK Partizan drugi u Monpeljeu

Objavljeno: 21.09.14 u 18:40

Ništa od trofeja… Košarkaši Partizana bili su drugi na Apar Siti kup u Monpeljeu, koji organizuje Toni Parker, pošto su u finalu poraženi od Asvela sa 80:64.

KKPARTIYAN
Foto. KKPARTIZAN.RS

Francuzi su se već u prvom periodu odvojili, a onda su do kraja meča samo uspešno kontrolisali rezultat. Najbolji u timu Partizana ponovo je bio Đorđe Gagić sa 18 poena, dok su Edo Murić i Vanja Marinković dodali po 13.

Posle izjednačenog starta i rezultata 5:5, francuski tim je vezao deset poena i otišao na 15:5, da bi novom serijom poveo 39:18 u 17. minutu i uspostavio kontrolu nad utakmicom.

Partizan je uzvratio sa 16 vezanih poena, bez ijednog primljenog i u 24. minutu prišao na 39:34, međutim, usledio je novi nalet Asvela i serija 6:0.

Domaćin na tom meču se potom držao na 15 poena razlike, da bi Edo Murić sa tri vezane trojke polovinom poslednjeg perioda doveo Partizan na 11 razlike. Ipak, kako je na drugoj strani Bader uzvraćao istom merom do preokreta nije došlo…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter