0
Evropske lige

PRIMERA: Real u gostima samleo La Korunju sa 8:2 (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.14 u 18:30

Fudbaleri Reala iz Madrida odigrali su najbolji meč u novoj sezoni u okviru četvrtog kola Primere, pošto su rezultatom 2:8 pobedili Deportivo La Korunju na gostujućem terenu!

ronaldo-ruke

Fantastični Madriđani igrali su kao u taransu, a gotovo sve što su osmislili izabranici Karla Anćelotija, uspeli su da sprovedu u delo.

Festival golova počeo je u 29. minutu kada je Kristajno Ronaldo fantastično reagovao na centaršut Arbeloe, i glavom je postigao svoj prvi od ukupno tri gola na meču.


Na drug pogodak se nije mnogo čekalo.  U 36. minutu Džejms Rodrigez je fantastičnim udarcem skinuo paučinu gla La Korunje duplirao prednost „Kraljevskog kluba„.

Treći pogodak postigao je ponovo CR7 svojim drugim pogotkom u 41. minutu meča. Smanjio je Mundenjanin s bele tačke.

Nakon toga zvanično najskuplji fudbaler planete, Garet Bejl, u 66. minutu povisio je na 1:4. Samo šest minuta kasnije isti igrač ponovo je pogodio metu za 1:5.

U 78. minutu meča CR7 je kompletirao svoj het-trik. Toče je u 84. minutu susreta uspeo da smanji rezultat na 2:6, a onda je pridošlica Reala iz Mančestera, Ćićarito Ernandez sa dva gola u 88. i 92. minutu, postavio konačan rezultat.

Od 18:00 sati svoj duel su poečli Bibao i Granada.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter